Strand nou in Baile Felix

 

Anunturi

Baile Felix si 1 Mai

Strand nou in Baile Felix

Strand ”ca la ei”, la noi acasa, in Baile Felix

Baile Felix
Baile Felix
Baile Felix , un milion noua sute de mii de euro si o firma specializata in jocuri de apa. Atat le-a trebuit celor de la Turism Felix ca sa modernizeze cel mai mare strand din Bihor. Avand facilitati in ton cu timpurile, strandul a fost repus in circuit saptamana trecuta, fiind incercat in primele doua zile de cateva mii de turisti.

Strand “european”

Bazine cu apa curata, cu instalatii de hidromasaj si filtre pentru reimprospatarea apei. Asa arata, de cateva zile, strandul mare din Baile Felix. In sfarsit, un “look” mai apropiat de cel european! O spun atat responsabilii de la societatea de turism, cat si oradenii care au vazut “minunea”.

Baile Felix  2
Baile Felix 2
Bazinele pentru copii si cel cu valuri au sisteme de filtrare si recirculare, apa e dezinfectata non stop, iar bazinele termale, unde apa nu circula, sunt golite cel mult la doua zile. In bazinele pentru copii exista “ciupercute” din care curge apa si un elefant pe post de tobogan. “N-ai cum sa-i astamperi. Nepotului meu ii place mult”, se bucura o pensionara.

Administratorul strandului din Baile Felix, Cristian Oprinoiu, spune ca in perioada urmatoare se vor reface si vestiarele, si va fi amenajata si o terasa cu 250 locuri. “Din ianuarie am inceput lucrul, iar strandul a fost, practic, reconstruit. Vom continua modernizarea si mai departe, pentru ca vrem sa facem un Aqualand adevarat. Speram ca acum sa nu se mai duca bihorenii la strand in Ungaria, ci sa vina la noi”, promite Oprinoiu.

Administratorul adauga ca, de acum, si folosinta toboganelor va intra in pretul biletelor, care este de 20 lei pentru adulti, 10 lei pentru copii, cei sub patru ani avand intrarea libera. Ca sa se simta liberi la distractie...


Lista de bazine

Baile Felix  3
Baile Felix 3
Noul strand din Felix are sase bazine nou-noute, din care trei sunt cu apa termala. “Bazinul din stanga, dinspre Apollo, are 980 metri patrati, cu instalatii acvatice de hidromasaj, inclusiv 20 de paturi de masaj subacvatic, jocuri si caderi de apa tip ciuperca si gheizer. Plus doua bazine de relaxare, cu o suprafata totala de 1.700 de metri patrati, pentru adulti, si un bazin de 330 de metri patrati dotat cu instalatie de produs valuri”, spune Livia Oprea, responsabil marketing la SC Turism Felix SA.

Nici copiii nu au fost uitati. strandul are doua bazine “baby” si “junior” care se intind pe 505 metri patrati si sunt dotate cu jocuri acvatice. Instalatiile au sisteme de ultima generatie pentru monitorizarea calitatii apei, iar jocurile de apa au fost concepute de firma din Ungaria care a amenajat si strandul din Hajduszoboszlo.

Sursa: www.bihoreanul.ro  

 
Urmator >

Prognoza meteo
Baile Felix
pe urmatoarele 15 zile.
Click aici
pentru mai multe detalii
despre starea vremii.

Baile Felix recomanda...

Acces utilizatori

Acces permis doar proprietrilor de pensiuni inregistrate.

Parola uitata?

Atentie! Acest site fiind de promovare cazare pensiuni Baile Felix, pensiuni Baile 1 Mai, pensiuni Oradea, toate informatiile, cele despre calitatea serviciilor oferite ne-au fost furnizate de gazde, prin urmare nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea lor. Responsabilitatea revine gazdelor!

Copyright © bailefelix.info. Powered by Adidan